Jonge God

Ik ben een dame met veel fantasieen gelukkig maar anders is de wereld maar saai:-( heb relaties gehad van mn eigen leeftijd maar nee,,,,,niet echt boeiend wat ik wel fascinerend vind is,,,,,,,,jonge mannen!!,ik fantaseer daar iedere dag over maar weet er ook een lekker geil verhaal over te schrijven. hmmmm zo had ik eens een j ongeman ong 23 jaar op t oog (ben zelf 48), maargoed tegenwoordig lijkt alles te kunnen, ik had hem al regelmatig naar me zien kijken,ik dacht daar wil ik in contact mee komen,dus ik wat over en weer wat flirten beetje aan de babbel geraakt en hij vroeg of ik wat mee wilde drinken en daarna bios pakken. Nou dat leek me erg spannend, ik in de avond een mooi setje lingerie nou zeg maar rustig set. Want ik heb aardige rondingen en dat was die knul ook niet ontgaan natuurlijk, hij was slank/atletisch een mooie uitstraling, echt een snoepje, ja en wie lust er geen groen blaadje he,wat voelde ik me een bofkont dus helemaal opgepimpt kwamen we elkaar die avond tegemoed het was gezellig, er hing een bepaald soort spanning in de lucht,hmmmm ff wat gedronken maar kon mn ogen niet van hem afhouden en hij ook niet van mij(n) lage decolleté, mn borsten (een F cup) puilde echt uit een iets te kleine bh, jeetje wat had ik zin.

In deze knul, ben een echte teaser en kan af en toe heel ondeugend kijken,,,, Toen was t tijd om naar de bios te gaan het intresseerde me niet echt wat voor film er zou draaien we gingen bovenin de zaal zitten zodat er geen mensen achter ons zaten,toen eenmaal t licht uitging kreeg ik hele geile stoute gedachtes en kriebels,hij had zowat mn zoon kunnen zijn maar what the fuck who cares ik begon met mn hand over zn been te wrijven,en aan zn oorlelletje te likken,ik voelde zo’n opwinding deed mn been over zijn been en had voor t gemak onder mn rokje mn slipje uitgelaten tjonge jonge,ik voelde me daar een hele grote keiharde lul in zn broek,ik werd gek!!